zaterdag 19 september 2015

Opleiding tot trancereisbegeleider


Zo, de kop is er af! De eerste stap op het pad naar het zelf begeleiden van trancereizen is gezet. De ervaren trancereizigers werkten dit keer met het thema 'Evenwicht'. Evenwicht in jezelf, evenwicht in je omgeving, evenwicht in je leven.
De oefeningen waren eenvoudig en doeltreffend,. De reizen daarna waren van grote eenvoud en schoonheid: Een tovenaar kan er uitzien als een mannetje in maatpak, en een engel kan lang haar hebben en rielekst in een boom zitten. Een sterrenhemel kan zomaar een gevoel van evenwicht en innerlijke rust brengen, en gouden lemniscaten in je voetzolen zijn natuurlijk nooit weg voor een goede balans.
Nu iedereen heeft ervaren wat evenwicht voor hem of haar is, en hoe je dat kunt ervaren, gaan de deelnemers volgende keer op reis voor een ander. Dan gaan we aan de Voorouders vragen of zij goede tips hebben om iemand die ons na aan het hart ligt in balans te brengen/houden. Deze keer was al een behoorlijke klapper, dus ik ben benieuwd!

Heb jij belangstelling voor trancereizen, laat dat dan even weten via Face Book (Maria Bregitta). Er staat een nieuwe groep op stapel in Groningen (er is nog plek), en bij voldoende belangstelling kom ik ook graag naar jouw groep om een workshop te geven. Bureau Inner Travel komt naar je toe!

Liefs, en heb het goed,

Maria


Geen opmerkingen:

Een reactie posten