zaterdag 26 september 2015

Heftige herfstige Super bloedmaan


Wat een prachtige dagen! Ik ben dan wel ziekjes, maar op het balkon valt heel wat te genieten van het schitterende uitzicht, de zachte sfeer en de prachtige kleuren.
Het is bijna 28 september. Bijna supermaan en maansverduistering tegelijkertijd. Bloedmaan.
Klinkt allemaal heel indrukwekkend.
Heftige tijden: zon in Weegschaal, maan in Ram, jaargetijde in Water. We missen alleen nog het element Aarde.... en dat geeft juist ruimte voor grote, drastische dingen.
Hoe het zal worden? Merk het zelf. Heb je invloed? Jawel: laat gebeuren wat er gebeuren moet. Verzet je niet, hoezeer je ook uit je comfortzone gehaald wordt. Laat oude overtuigingen, belemmeringen en leugens wegbranden, ook al zijn ze je nog zo gewoon geworden. Durf je ogen te openen voor blinde vlekken. Laat de gevoelens die hierbij vrijkomen stromen, en de belemmeringen oplossen. Creëer nieuwe overtuigingen, nieuwe dromen en doelen.
Neem ook in materiële zin afscheid van ballast - mensen, activiteiten, dingen. Verbrand je schepen achter je. Doorleef het allemaal volledig. Durf het niet te weten, en de sprong/val in het diepe te wagen. Vertrouw op je diepste Zelf. Wees bang en doe het toch. Zie Kali-Ma in de ogen, en weet dat zij niet alleen de Vernietigster is van Werelden, maar ook de Schepster en Hoedster ervan. Zij vernietigt alles wat in jou vernietigd dient te worden opdat jij tot je volledige potentieel komt. Laat het daarom maar gebeuren, in vertrouwen. Dood ga je toch een keer...
De invloed van deze super bloedmaan zal zich wat langer doen gelden dan gewoonlijk: zo'n anderhalve week tot twee weken kan de energie doorwerken. En een gewaarschuwd mens telt voor twee. Veel geluk en liefde!Als je wilt, en je bent vrouw, kun je maandag 28 september om 19.30 uur naar de open kas komen op de Biotoop in Haren, Kerklaan 30. Hier houdt Jantina Korthuis van de Kracht van Drie een cirkel "Vrouwen bij het vuur". Ik ga zeker, en je bent van harte welkom!
https://www.facebook.com/events/1176962592318888/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten