zaterdag 3 oktober 2015

De Kracht van Drie- iets voor jou?

Wat een veranderingen in mijn leven. Eerst deze zomer het besluit om uit de 'veiligheid' van een net verworven vaste baan te stappen in de 'onveiligheid' van het bestaan als zelfstandig onderneemster: Hazeborg Licht Leren was binnen een week geboren. En van hieruit werk ik nu voor twee opdrachtgevers. Dit is echt helemaal wat en hoe ik het wil, en ik heb nog ruimte over! Als je  behoefte hebt aan een specialist in het leren Leren, op persoonlijk of spiritueel gebied, of op het gebied van schools leren en studieloopbaan/schoolloopbaan, dan weet je me te vinden, winkwink...

Vervolgens is de opleiding tot trancereisbegeleider begonnen, en ik ben er zeker van dat over een aantal maanden een groep zeer ervaren, gevorderde mensen klaar staat om dit prachtige middel verder de wereld in te brengen.
En dan is er de Kracht van Drie! De Kracht van Drie is een stichting in oprichting - houd je van bestuurswerk dan ben je van harte welkom - die er naar streeft om in de stad Groningen een sjamanistisch centrum te openen dat (bijna) altijd open is, en waar je van alles op sjamanistisch gebied kunt vinden: een kopje/beker/glas lekkers te drinken, een luisterend oor, workshops en cursussen voor beginners en gevorderden, consulten, rituelen en vieringen. De uitvoering van dit alles zal verzorgd worden door mijn persoontje, Jantina Korthuis en Helena Kala. Een jonge vrouw, een moeder en een Crone, mooier kun je het niet hebben!
Jantina heeft de spits afgebeten met haar Vrouwen rond het Vuur in de Biotoop in Haren. Helena heeft een jaarcursus Shamanic Goddess Movement - rituelen en dansen met het jaarwiel van de Godin in de ketel pruttelen. En ik wil weer open trancereizen en consulten gaan geven in Groningen, en later nog een basiscursus sjamanisme en het Jaarwiel. Nu nog even een plekje. Help je mee zoeken?
Het is een plek die het geluid van een paar trommels kan verdragen zonder dat de buren hoeven mee te genieten. De ruimte kan tot dertig mensen tegelijk liggend op de vloer bevatten. En dan  is de sfeer natuurlijk ook nog prettig, en de ruimte is betaalbaar en in of dicht bij het centrum. Het hoeft geen permanente ruimte te zijn, we zijn zeer flexibel, en stellen geen hoge eisen zoals je ziet... Ik gooi de intentie maar even het universum in... hoepla!
Wat zou jij graag willen met/in een sjamanistisch centrum in Groningen? Waar gaat jouw belangstelling naar uit? En wat hoop jij dat wij daarin voor je kunnen betekenen?
Ik ben benieuwd!
Laat het weten op de FB-pagina van de Kracht van Drie:
https://www.facebook.com/dekrachtvandrie?fref=ts

En de veranderingen blijven maar doorgaan. Het stroomt en stroomt, en ik voel me regelmatig zo gelukkig...
Ik ben blij en dankbaar.

Hoop je binnenkort te ontmoeten,

Liefs,
Maria


Geen opmerkingen:

Een reactie posten