zondag 13 januari 2013

25 januari weer trancereis in Groningen!


2013: het Chinese jaar van de Slang. Sinds 21 december 2012: een nieuw tijdperk, beginnend met het Maya-jaar van de Aap. Wat zou het nu zijn? Waarom niet beide?

Tijdens de avond zullen we contact maken met de Slang en de Aap in ons. Niet door er over te denken, of er gevoelens over te hebben, maar door deze dieren te 'worden'. Zo kunnen ze contact met ons maken en ons vertellen wat nu voor ons belangrijk is op de gebieden van transmutatie en speelsheid/spontaniteit.

Wat het zal worden? Ik weet het niet! We zullen beginnen met het aanroepen van de windrichtingen en de elementen en een beroking. Daarna zal ik om beurten Slang en Aap vragen om bij ons te komen en ons te 'bezielen'. Vanuit deze 'bezieling' gaan jullie de trancereis in, die voorafgegaan wordt door een 'dierlijke' ontspanningsoefening. En daarna zal ik zoals altijd heel erg nieuwsgierig zijn naar jullie ervaringen, die we onder het genot van een kop thee kunnen delen. Tegen die tijd zal het wel een uur of 22.00 zijn.

Wees allen weer welkom op vrijdag 25 januari vanaf 19.45 uur in het Hortus Huys aan de Grote Kruisstraat 3 in Groningen. Om 20.00 beginnen we. De bijdrage is 10 Euro.

Tot dan,
wees gezegend

Maria Bregitta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten