dinsdag 22 januari 2013

Slang en Aap - trancereis 25 januari in Groningen

De afgelopen volle maan was voor de Godin die we kennen als de Lady of the Beasts, de Vrouwe die met de dieren - onze verwanten - spreekt. De 26e is alweer een nieuw volle maan, dit keer in Waterman. We zitten in de overgang van Aarde en de Vrouwe die met de Beesten spreekt naar Lucht en Stammoeder Houdster van de Wijsheid, de Bibliothecaris van alle Aardewijsheid.
Een combinatie van ervaren via het lichaam met weten via het verstand en de herinnering van alle evolutie op Aarde.
Veel van onze herinnering ligt opgeslagen in ons lichaam. Niet alleen in de hersenen, maar via het ruggenmerg en alle zenuwen en zenuwuiteinden in ons hele lichaam.
We zullen werken met klanken van Joska Soos, Hongaars klanksjamaan. Hij heeft een prachtige reeks gemaakt van klanken/geluiden vanaf het vroegste moment van het bestaan van leven op onze Aarde tot nu. Wij zullen ervaren wat deze klanken in het domein van de reptielen en van de zoogdieren met ons doen. En hoe daarna de reis zal gaan? Ik ben heel erg benieuwd!

Je bent aanstaande vrijdag van harte welkom in het Hortus Huys aan de Grote Kruisstraat 3 in Groningen. De deur is open vanaf 19.45 uur, en we beginnen om 20.00 uur. Het kost 10 euro.
Laat je niet weerhouden door de kou, binnen is het lekker warm, zeker met een stel lekkere sloffen of dikke sokken!

Heb het goed, wees lief voor jezelf en anderen,

Wees gezegend,

Maria Bregitta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten