maandag 13 juli 2015

LICHT LEREN

Maria Bregitta proudly presents:

LICHT LEREN

Dit is nu mijn officiële onderneming! Vanaf vandaag sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Licht Leren gaat over twee dingen, twee kanten van mijn werk:

LICHT - het zelfstandig naamwoord - gaat over je persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je associaties te over bij hebben: verlichting (poepoe..), je in het licht bevinden, zonder gewicht, je licht laten schijnen op jezelf, en wat jij er verder zoal bij kunt voelen/bedenken/ervaren. Dit gaat dus vooral over mijn werk als sjamanka en priesteres van de Godin.
LICHT - het bijvoeglijk naamwoord - gaat over gemakkelijk leren: over hoe je je dat wat je wilt of moet leren zo gemakkelijk mogelijk eigen kunt maken. Dit gaat over vaardigheden die je kunt ontwikkelen om dat voor elkaar te krijgen wat jij op praktisch gebied voor elkaar wilt krijgen. Hier ben ik vooral aan het werk als docente en trainster op educatief/schools gebied.
En natuurlijk horen ze gewoon bij elkaar, licht en gemak, praktische vaardigheden en spirituele ontwikkeling. Zo eenvoudig is dat.

Mijn eerste werk is op Oak and Owl: Green Spirits festival. Hier geef ik nu voor het eerst als zelfstandig onderneemster consulten en workshops.
Vanaf 17 augustus ga ik voor twee opdrachtgevers werken: democratische school de Ontdekking in Nieuw Buinen, en stichting PiTi (ook in Nieuw Buinen). Hier komen beide kanten van Licht Leren helemaal tot hun recht, zoals het er uit gaat zien.
En natuurlijk blijf ik doorgaan met het geven van trancereizen. Ook kun je weer consulten aanvragen, en ik ga weer workshops en cursussen geven, oa. Medicijnwiel en In contact met de Godin. Mijn vaste werkdag voor deze activiteiten wordt de woensdag.
Kortom: genoeg te doen!

Ik vind het superspannend. En ik word er heel blij van. En ik hoop je te mogen ontmoeten 'in functie' na de vakantie. Want dat ga ik natuurlijk eerst doen: vakantie vieren...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten