donderdag 24 oktober 2013

Krachtdierinitiatie


Het was een mooie, letterlijk en figuurlijk warme bijeenkomst met twee ervaren trancereizigers. En vandaag was het zo ver: de ontmoeting met hun Krachtdier!
De energie was pittig: wervelend, snel als een paard, 'anders dan anders', zo richting onderwereld. De krachten van de plaats zelf waren sterk aanwezig. Nu merkte ik ook wat een goede plek het is. De nabijheid van een bron - de Scharmerplas is een welmeer - oude bomen, veld en veel ruimte/lucht maakten het heel gemakkelijk om in te tunen op de energieën die we nodig hadden voor deze specifieke reis. Hierdoor konden de reizigers onderweg goed alert blijven en lieten ze zich niet van hun stuk brengen door het 'anders' zijn van de onderwereld.

Erg mooi vond ik de verslagen van de twee reizen. Zoals altijd wordt de zoeker op de proef gesteld: je Krachtdier wil wel weten of je hem of haar tussen andere dieren kunt vinden, of jij de verbinding ook voelt vanuit je ziel. En daar hebben ze altijd hun truukjes voor. Maar het is gelukt, en love was in the air! Wat weer een bijzondere ervaring als mensen iets van zichzelf (terug)vinden. Dat wordt een relatie voor het leven.

Met dank aan de plek en alle spirits die ons op ons pad geholpen hebben. HO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten