donderdag 5 december 2013

Innerlijk Licht - Innerlijke Waarheid Trancereis vrijdag 13 december

 

Midwinter, feest van het Innerlijk Licht. Nu het licht buiten min of meer uitgaat, zoeken we het binnen in ons. In het hart, in de menselijke warmte. We verbinden onze hartsenergie, en richten ons op het Licht dat de komende maanden weer zal toenemen.
Wat is jouw Innerlijk Licht? Hoe laat jij je eigen Waarheid naar buiten schijnen? Spreek jij uit wat er werkelijk in je leeft,ook wanneer dat misschien niet zo makkelijk of veilig lijkt? Hoe laat jij je Hart spreken?

Vrijdag 13 december (vrijdag de 13e...) ga je in de trancereis naar jouw innerlijk licht, jouw waarheid, om deze bij terugkomst te delen met de mensen om je heen. Dit is jouw gift aan de donkere tijden, jouw manier om ook het uiterlijke licht weer te kunnen laten bloeien. Je maakt een queeste naar jouw Hartswaarheid, om hiermee bij te dragen aan het geheel.

The truth shall set you free.....

Studio De Bron, Bieleveldslaan 14, Harkstede. Vanaf 20.15 ben je welkom, en om 20.30 uur beginnen we. Neem lekker warme sloffen mee, en een tientje als bijdrage in de kosten.

Ik verheug me!

Tot dan, dikke knuf,

Maria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten