zaterdag 16 maart 2013

Trancereis 22 maart in Groningen!

 
En het thema is de Voorjaarsschoonmaak!
 
De winter wil maar geen afscheid nemen. Rommel blijft bevroren, krijgt geen kans om weg te vloeien met voorjaarswinden en voorjaarsregens. Wij gaan het anders doen! We gaan ontdooien en door laten stromen, opruimen, wegdoen, stagnatie verlaten. We gaan ruimte geven aan het nieuwe leven dat in de winter binnen in ons is gevormd.
 
Hoe is het met de dingen die tijdens de wintermaanden stil zijn komen te staan, en bij wat er ondertussen ondergronds al aan het groeien is? Wat wil je snoeien, opdat het weer volop kan bloeien? Waar moet je schoffelen, lucht geven? Heb je stekjes die voorzichtig je tuin in kunt brengen om door te groeien? Welke dode bladeren mogen opgeruimd worden? En wat voor nieuws zou je in je tuin willen aanbrengen? Wat leeft er in je hart dat verwerkt mag worden? En wat slaapt daar nog, en mag gewekt worden?
Energetische oefeningen en natuurlijk weer een trancereis zullen je helpen om fris en krachtig de nieuwe periode van uiterlijke groei en expansie te beginnen.
 
Ik verheug me erop je (weer) te treffen op vrijdag 22 maart vanaf 19.45 uur in het Hortus Huys, Grote Kruisstraat 3, Groningen. Kosten: 10 Euro. Wees welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten