maandag 21 april 2014

Zoals het was: The Beauty Way op Goede Vrijdag!

Bij deze het verslag van Helena Kala:




Het is een roerige tijd in ons zonnestelsel. Meteorietenregens, bloedmaansverduisteringen en een zon-eclips. Ook de planeet Mars, de planeet van strijd, was een nacht zichtbaar vanaf onze aarde. As above, so below, ook voor de meesten van ons zijn het heftige tijden op aarde. De storm is merkbaar en er wordt van ons gevraagd om stevig te staan. Het universum daagt ons uit altijd en overal te zijn zoals jij bent. Why fit in when we were born to stand out(dr Seuss- kush and wisdom)? Dit thema doordrong de energie van de trancereis die afgelopen vrijdag plaatsvond in Naast de Bron. Samen met de oude garde en een aantal nieuwe reizigers zijn we op pad gegaan.

Tijdens de zuiveringsceremonie en het aanroepen van de windrichtingen, was de verwarmende en versterkende energie goed merkbaar. Ze lag als een dikke deken in de prachtige studio om ons te beschermen en te helpen bij het bekrachtigen van dit proces. Aartsengel Michaël was aanwezig om ons bij te staan en bescherming te bieden. Daarnaast hielp hij ons los te laten wat we niet meer nodig hadden. Door dat wat niet langer tot nut is, buiten mee te geven met de wind.

Hierop volgend heb ik een aardingsoefening en energetische oefening met onze reizigers mogen doen waarvoor ik erg dankbaar ben. We hebben ons stevig geworteld met onze takken in de wind om zo gegrond mogelijk te staan. De doorn-oefening, die mij binnen kwam waaien voor de trancereis, is een oefening die ik er persoonlijk in ga houden. In de loop van ons leven worden we geprikt met doorns van mensen. Deze doorns kunnen overtuigingen zijn, goedbedoelde adviezen, nare opmerkingen of berichten. Ze komen terecht in ons systeem als een verkeerde acupunctuur behandeling. De energie stroomt er omheen en laat een koude of verstoorde plek achter. Gezamenlijk hebben we op liefdevolle wijze de doorns proberen te verwijderen en een beschermend schild om onszelf getrokken.

Heerlijk genesteld naast het knapperend vuur hebben we de oefening gedaan om onze sjamanistisch kerncentrales te activeren en om hierna de reis te beginnen naar de stam waarmee we op gelijk level trillen om zo onze boodschap voor dit leven te vinden. Onze Beauty Way, de weg naar integriteit en waarheid.
Het was een heftige maar vreugdevolle drumsessie waarbij de energie zo dik leek als tissues. Hele blije tissues wel te verstaan. De warme deken van Lord Michael werd steeds dikker en is nu nog merkbaar. De deelnemers bleken aan het einde veel visuele ervaringen te hebben gehad. De stammen die werden bezocht varieerden van het kabouterrijk, het bezoek van een andere planeet en het ontmoeten van oude bekenden of plaatsen. Vaak indrukwekkende en diepe ervaringen. Het is toch altijd weer heerlijk om te horen als nieuwe deelnemers met een fijn gevoel naar huis gaan en van plan zijn zeker weer te komen! Er heerst toch nog een beeld van het spirituele waarbij wordt verwacht dat er (bijna letterlijk) wordt gezweefd. Ook van de nieuwe deelnemers was dit toch wel een vrees. Gelukkig zijn de trance-avonden vaak sterk aardend en al helemaal deze. Er wordt niet gezweefd, maar geleefd! En wel je eigen, unieke Beauty Way!

Diepe diepe dankbaarheid  aan de groep met hun prachtige energie, Maria voor haar liefde en ondersteuning, Hans voor zijn gastvrijheid en prachtige studio en alle energieën die mij helpen bij mijn priesteressenschap.

Veel liefs,

Helena Kala, priesteres van de Godin.
En zo was het!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten