zondag 6 april 2014

De teerling is geworpen....

 
Gisteren was het dan zo ver: zeven mensen die graag willen werken aan een plek waar kinderen en jongeren kunnen groeien en bloeien anders dan in onze op resultaten en prestaties gerichte maatschappij kwamen bij elkaar. Mensen die een plek willen creëren waar kinderen en jongeren kunnen klooien, hun eigen interesses en kwaliteiten kunnen ontwikkelen, en waar ze terecht kunnen met dingen die ze bezig houden, zoals bijvoorbeeld "Hoe weet je dat je wakker bent?" Of "Wat wil ik echt met mijn leven, wat is voor mij belangrijk om gezond en gelukkig te zijn?"
Nadat de plek en de omgeving prachtig en geschikt bevonden waren vlogen de plannen onder het genot van grote bakken thee, chocolade-eitjes en eierkoeken over tafel. Van zwaardvechten tot oerkoken, van zelf kruiden zoeken en daar zalfjes van maken tot een spiritueel jongerencafé, van vlotten bouwen tot trancereizen met kinderen, kortom: inspiratie genoeg!
Ook was de drijfveer voor iedereen duidelijk: liefde, het leven zelf. En dat gaan we dus gestalte geven. Er is nog ruimte genoeg voor co-creatoren, dus als je belangstelling hebt, meld je aan bij Naast de Bron op FaceBook! In mei is de volgende bijeenkomst. Hier gaan we verder brainstormen, een definitieve naam kiezen, en onze plannen concreet maken. Dus, wil jij deel uitmaken van een inspirerende, liefdevolle, krachtige groep mensen die werken vanuit liefde en het leven zelf, wil jij samen met kinderen en jongeren in het hier en nu een paadje naar de toekomst maken, en word je blij van dit bericht, sta dan op, en doe mee! Het wordt mooi.....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten