dinsdag 15 april 2014

Trancereis vrijdag 18 april: The Beauty Way


Zooo.... maansverduistering op de 15e april, zonsverduistering op de 30e, en ondertussen een superheftige planetenstand die sterk confronterend gaat werken en daarmee heel veel overhoop kan halen....
Goed nieuws, voor OSM (Ons Soort Mensen, hihi..): de komende tijd daagt je uit om helemaal in je centrum te gaan staan! Gewoon, omdat jij bent wie jij bent. Uniek. Noodzakelijk. Deel uitmakend van deze wereld, deze maatschappij. Zonder compromissen te sluiten om maar 'te passen' in het beeld van anderen, die we nog steeds macht en een meerderheid toekennen. En zonder nog compromisssen te hoeven sluiten: je biedt geen aanknopingspunten meer daarvoor.

Deze trancereisavond zal dan ook gaan over - om een lelijke, maar wel begrijpelijke New Age term te gebruiken - In Je Kracht Zijn. Het programma zal ondersteunend werken in de komende weken, die heftig, onverwacht en confronterend kunnen worden op alle gebieden in het leven.
Van belang is dan dat je goed geaard bent, en je rustig en zeker voelt in jezelf. Hiervoor zullen we een aantal oefeningen doen, oa. Chi Kung om te aarden, balansoefeningen, een oefening om overbodige overtuigingen los te laten en een oefening voor energetische balans. Van daaruit zal de reis beginnen naar jouw 'tribe', jouw stam, de groep waarmee je een gelijk trillingsniveau hebt. Vanuit deze groep zul je terugkomen met ervaringen en informatie die jou helpen om jouw Pad van Schoonheid, Waarheid en Integriteit, The Beauty Way, te gaan. Je zult verkwikt en versterkt je weg vervolgen, in de kalme zekerheid dat jij wel wat stormachtigs aankan, zo, vanuit het Centrum van je Ziel. En je zult merken dat je steeds vanzelfsprekender volledig en ontspannen jezelf bent, ook daar waar het je vroeger moeilijk viel. Deze trancereisavond helpt je om er helemaal, compleet, met alles erop en eraan te kunnen zijn. Zo kun je je levenspad vervolgen precies zoals jij dat wilt en nodig hebt. En dat is het mooiste wat jij de wereld te bieden hebt!

Er komen nieuwe mensen, dat is hartstikke mooi. Als jij nog niet eerder geweest bent, maar wel eens wilt komen kijken, dan ben je van harte welkom! Stuur wel even een PB naar Naast de Bron, ivm de thee. Overigens komt er in mei een open dag. Er zal dan ook een soort trancereisworkshop zijn, iets eenvoudiger dan op de avonden, maar wel goed om een indruk te krijgen. Meer informatie volgt binnenkort.

Wat, waar, hoe etc: vrijdag 18 april, Bieleveldslaan 14 in Harkstede om 20.30 uur. Je bent welkom vanaf ongeveer 20.10 uur, voor een bakje thee bij de houtkachel. En vergeet je sloffen en een tientje niet..

O ja, en waarom nix met Goede Vrijdag? Omdat dit alles te maken heeft met Goede Vrijdag! Wat denk je dat de Christus deed, toen hij stierf aan het kruis? Zich overgeven aan zijn ware Zelf. En dat gaan wij dus ook doen...

Tot (Goede) Vrijdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten