woensdag 18 december 2013

Het innerlijk licht - de afgelopen trancereis


In een onverwacht zeer select gezelschap -er was slechts één afmelding vooraf - zijn we op reis geweest naar ons innerlijk licht, ons Hart.
Het was een bijzondere, intieme, en tegelijkertijd ruime en ruimhartige bijeenkomst. Tijdens de trancereis is één persoon 'spiritueel geopereerd' en zijn er kristallen aangebracht in het lichaam. Anderen zijn gezegend met Elementaal-energie en Hartsenergie. Ik was weer volkomen verrast door wat er allemaal kan gebeuren als je gewoon blijft waarnemen, zonder je overtuigingen mee te laten spelen. Ook heb ik enorm genoten van de klank van de trommel van Helena Kala. Wat een prachtige boven- en ondertonen! En wat leent deze trommel zich voor trancereizen, als hij de kans krijgt! Een kostbaar geschenk.

Het Hart, het Innerlijk Licht, blijft wie we werkelijk zijn. Ik zie dan ook vooruit naar 21 december, waar we opnieuw zullen werken met Leven in Vreugde door Mieke, en een trancereis en een ritueel voor Licht en Liefde. Dat we allemaal mogen groeien in bewust-zijn, Licht en Liefde!

Je kunt je tot en met 19 december nog opgeven voor de Midwinterviering bij Naast de Bron:
https://www.facebook.com/#!/naast.debron?fref=ts
Je bent van harte welkom.

In L'akesh -

Maria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten