zaterdag 24 mei 2014

trancereis Je Hoogste Ideaal - hoe het was

Na een regenachtige, sputterige dag klaarde alles vrijdagavond 23 mei mooi op . De zon kwam tevoorschijn, en hoewel Hans nog wel even de kachel opstookte, kon deze in de loop van de avond ook rustig uitdoven. Het werd immers warm genoeg!
De beroking werd gedaan met bijvoet, het kruid dat in de Chinese acupunctuur gebruikt wordt voor moxabehandelingen. Hierna had iedereen het dan ook lekker warm tot stomend heet! In de aanroeping van de winden, de elementen en de spirits werd uiteraard Havik welkom geheten, en hij heeft zich ook in enkele trance-ervaringen geopenbaard. Tijdens het vormen van de cirkel werd de energie al weer heel sterk, vandaar dat er niet veel voorwerk nodig was.
Wel wilden we goed voorbereid op reis gaan, en dit betekende dat we ons via een aantal oefeningen (rozenkwartsheling, dansen en de verbinding met Moeder Aarde en de Kosmos volledig bewust ervaren) gereed maakten om te vertrekken. Ook zette ieder zich zijn of haar doel heel helder voor ogen: vandaag ervaar ik mijn Hoogste Ideaal/Diepste Intentie. Hoe dat per persoon benoemd werd verschilde, maar de energetische kracht van dit groepsvoornemen kon ik direct ervaren als een kristallen helderheid in de ruimte. Daarna nam reisbureau Inner Travel de deelnemers weer mee, dit keer via de Wereldboom naar de Bovenwereld.
En dat leverde weer bijzondere ervaringen op! Wat al was opgevallen tijdens de rozenkwartsheling, was dat er een directe energetische verbinding was tussen alle aanwezigen en de Lichtwezens die ons omringden. De healings waren dan ook heel direct, en werkten niet alleen door op de aanwezige mensen, maar zonden ook een krachtige boodschap door het kosmisch web. Een boodschap van moeiteloosheid en heling, acceptatie en overgave. Deze energie namen de deelnemers mee in hun trancereizen, waardoor een aantal mensen gedeelde ervaringen hadden. Hoewel ieder zijn/haar eigen reis maakte, pasten daar naadloos een aantal gezamenlijke ervaringen in. Ook was het voor een aantal mensen best verwarrend om uit hun comfortzone 'getrokkken' te worden, hetzij door de drum, hetzij door de groepsenergie. De belevenissen kunnen dan ook best nog een tijd doorwerken voordat ze geïntegreerd raken. Verder hadden veel mensen de ervaring dat ze naast het beleven van hun hoogste ideaal, ook ervoeren hoe ze bij hun ideaal weg blijven. Hoe ze zich verliezen in verwarring en denksels, of niet voldoende rust en ruimte voor zichzelf claimen, bijvoorbeeld. En er is weer flink energetisch genezen, dit keer niet alleen door lichtwezens, maar ook door deelnemers bij elkaar in het astrale veld.
Doordat de onderlinge energetische verbinding zo sterk was, werd de nabespreking een krachtig groepsgebeuren, waarbij ieder elkaar kon helpen in het begrijpen van wat er nu net gebeurd was.
Ik ben er van overtuigd dat deze avond voor alle deelnemers een belangrijk punt in hun leven zal blijven. Het contact met je Hoogste Ideaal is genezend en stimulerend, omdat het je laat ervaren wie je werkelijk bent, en hoe je dus hier en nu mag zijn. Vrijheid was dan ook een belangrijk sleutelwoord voor een aantal mensen!
Kortom: hier zit een tevreden vrouw. Een vrouw die terugkijkt op een warme, liefdevolle en betekenisvolle avond vol humor en mededogen, met prachtige mensen die de moed hebben 'to boldly go where no one has gone before', en die daarmee meehelpen zichzelf, elkaar en onze omgeving te helen en toe te staan om te bloeien. Dank jullie wel allemaal dat ik dit weer met jullie mocht beleven, mede namens de drum!

Dikke knuf,
Maria


Geen opmerkingen:

Een reactie posten