zaterdag 6 april 2013

De stagnatie voorbij, de warmte komt eraan!!!


De zon gaat gelukkig een steeds grotere rol spelen, de zomertijd is begonnen, en de stagnatie die samenhing met Mercurius retrograad is weer voorbij.
Sterker nog: we gaan een heel bijzondere tijd tegemoet, waarbij Venus en Mars een bijzondere samenstand hebben. Liefde en seksualiteit, lichamelijke, spirituele en gemeenschapsliefde komen centraal te staan in een fase van de Tzolkinkalender waar de Adem van de Geest je uitnodigt om je bewustzijn te verruimen zodat je in alle volledigheid en evenwicht kunt beleven en zeggen: IK BEN! En dat in de horoscoopfase van Ram.... wat een toeval allemaal....

Nou, dan weet je weer een beetje hoe de energieën er bij staan/stromen/waaien/stralen de komende tijd. Ik verheug me er al op!

De Tzolkinfase eindigt op 18 april, de ramperiode op 21 april, en daartussen, op 19 april, is er weer een trancereisavond in het Hortus Huys, Grote Kruisstraat 3 in Groningen. Tijdens deze avond zal het evenwicht tussen Venus en Mars in jou centraal staan. Je bent dan ook weer van harte welkom vanaf 19.45 uur (we starten om 20.00 uur).

Tot dan, laiverds!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten