woensdag 7 mei 2014

Zaterdag 10 mei: 2e informatiebijeenkomst Zondagskinderen!!


Een maand geleden waren we met ons zevenen... alle zeven met de behoefte om een mogelijkheid te creëren voor kinderen en jongeren om dingen te doen die ze leuk vinden, hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, hun 'spirit' te ervaren en ontwikkelen...
Het was een hartverwarmende en inspirerende bijeenkomst, waar iedereen zijn motivatie uitsprak, en vertelde wat hij of zij graag zou willen bijdragen om kinderen en jongeren dergelijke weekendactiviteiten te bieden. En dat was heel wat: kruiden en groenten zoeken in de natuur, en daar dan wat lekkers van maken, vlotten bouwen, trancereizen met kinderen, zalfjes en andere interessante spulletjes maken, een spiritueel jongerencafé, cursussen medicijnwiel en sjamanisme, gewoon klooien in het bos, workshops yoga oid, dansen, discussiemiddagen, jongeren individueel bijstaan... het bruiste, dus dat het iets gaat worden, is duidelijk!
En er is plek voor meer! Aanstaande zaterdag is de tweede informatieronde. Degenen die er de eerste keer bij waren hebben deze maand concreter stilgestaan bij wat ze precies willen aanbieden, en wat hun een goede naam lijkt voor deze 'club'. Ook komen er een aantal nieuwe mensen bij. We zullen dus opnieuw kennismaken, en dan voortborduren op wat we concreet na de zomervakantie willen verwezenlijken.
En jij kunt er ook bij, hoe meer zielen, hoe meer vreugd en mogelijkheden! Houd jij van kinderen en/of jongeren, ben je 16 jaar of ouder, en wil je kinderen en jongeren iets bieden dat hun lichaam, gevoel en geest blij maakt en voedt, kom dan vooral ook!
Zaterdag 10 mei, van 10.30 tot 12.15 bij Naast de Bron, Bieleveldslaan 14 in Harkstede.
We heten je van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten