zondag 18 mei 2014

23 mei Je hoogste Ideaal - trancereis in Harkstede

Havik vloog in m'n dromen deze week, en herinnerde me er aan dat we in de tijd van Tweelingen ontvankelijk zijn voor het diepe besef van ons hoogste/diepste/innigste/meest wezenlijke ideaal.
We gaan dan ook met Havik mee naar de bovenwereld om dit ideaal weer eens kristalhelder voor ogen, en met diep volledig bewustzijn in ons hart te krijgen.
Het is er al, je hoogste ideaal, het is je opdracht hier en nu, datgene waar jij echt helemaal van opbloeit, dat wat jij te geven hebt zoals niemand anders dan kan. Deze reis is er om je te helpen herinneren, in alle glorie en detail, wat jouw hoogste ideaal is, wat voor jou wezenlijk is. En vervolgens brengen we dit in liefde en bewustzijn tot in al je cellen, opdat jij verder kunt op jouw Pad van Schoonheid, ondersteund door je spirituele familie.
Let eens op je dromen, deze week. Vraag voordat je gaat slapen je Krachtdier en andere spirituele helpers om je te laten zien hoe het ook alweer zit met jouw meest wezenlijke ideaal. Als je een droom hebt, schrijf deze dan op, en neem je aantekeningen mee.
We zullen met Havik stijgen tot ongekende hoogten, dalen tot de meest wezenlijke diepten, en dit alles onder de bescherming van de Meidoorn. De Meidoorn weet de perfecte balans te houden tussen dat wat fijn is/lijkt, en dat wat pijn doet/pijn lijkt te doen. Als je kunt, en als het mag van de struik, neem dan een bloeiende meidoorntak mee. De spirit van Meidoorn zal ons ondersteunen in liefde.

Uiteraard beginnen we weer om 20.30 uur bij Naast de Bron, aan de Bieleveldslaan 14 in Harkstede. Nieuwelingen zijn nadrukkelijk uitgenodigd: de drie mensen die er vorige keer nieuw bij waren hebben de groep en zichzelf een enorme boost gegeven. Wees welkom dus! Vanaf 20.15 uur staat de thee klaar, en als je sloffen en een tientje bij je hebt komt alles prima in orde.

In liefde en eenheid,
Maria


PS: 21 juni komt er een open dag bij Naast de Bron om Midzomer te vieren. Er zal van alles te doen zijn, en een reisje van het inmiddels welbekende reisbureau Inner Travel zal zeker niet ontbreken. Noteer vast in je agenda!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten