woensdag 21 november 2012

Nog twee nachtjes.....



Introspectie en doelen stellen >>Onderbewustzijn en je diepstgevoelde idealen >> Schorpioen en Boogschutter >> kracht door kwetsbaarheid >> je drijfveren verwezenlijken........

Dat gaat het worden overmorgen!

De kracht neemt toe naarmate je intentie toeneemt. Je kunt de komende avonden je laten doorstromen met het platinaglanzende licht: Stel je voor dat er boven je kruin een schitterende, glanzende bol van licht zweeft. Een lichtbol met een reflectie als van platina. Het licht sprankelt en straalt alle kanten op.
Een deel van het licht vormt nu een straal naar beneden, recht op je kruin, en zelfs je kruin in. Laat je schedel zich vullen met dit krachtige, heldere licht. Overal waar het komt neemt het rommel mee, deze lost op in de sterke, warme energie van de straling. De straling gaat verder naar beneden, door je keel en hals, schouders, je borstkas en armen, je buik, bekkengebied, handen, benen, voeten..... als het aan je uiteinden toe is stroomt het er daar weer uit. Dus bij je vingertoppen, je voeten en je kruis straalt het licht weer naar buiten en neemt alle rommel mee om deze te geven aan de Aarde, voor Wie het weer voeding is.
Als er geen rommel meer meekomt met het platinaglanzende licht blijft het licht door je heen stromen en uit je stromen, net zolang totdat je hele aura er mee gevuld is en ook daar de rommel is opgeruimd. En tenslotte straalt het licht uit om je heen, je wordt een energiecentrale van platinaglanzend licht, en je zendt het uit naar mensen waarvan je weet dat ze wel wat extra positieve energie kunnen gebruiken, of plekken...... net zolang als het goed voelt.

Ik verheug me op de 23e, en heet je van harte welkom! (kosten 10 Euro)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten