woensdag 27 mei 2015

Lucht - open trancereis Harkstede 29 mei


Lucht! Dat prachtige element! Zo onzichtbaar, zo ongrijpbaar, en tegelijkertijd alles doordringend. Zonder lucht gaan we dood. Lucht is het meest beweeglijke element, en in de Lente, in de tijd van Tweelingen, van grote invloed.
Op dit moment is Mercurius retrograad, dat wil zeggen dat het aan de hemel lijkt alsof de planeet tegen zijn richting in beweegt. En Mercurius is ook nog eens de planeet van Tweelingen! Het gaat hier om communicatie, want Mercurius is ook de gevleugelde bode van de Goden in de Romeinse mythologie. En bij Mercurius retrograad kun je dan nogal wat misverstanden verwachten. En andere communicatieproblemen. Zo was mijn laptop plotseling helemaal kaduuk... liepen afspraken verkeerd... begrepen mensen in mijn omgeving en ik elkaar verkeerd... Herkenbaar?
Tijdens deze trancereisavond, gegeven door Helena Kala en Sedna Luna verkennen we het element Lucht. Hoe is het met jouw vermogen tot communiceren? Hoe ga jij er mee om, wanneer de communicatie niet (zo) goed loopt? Het element Lucht biedt je de kans om hier met humor en relativeringsvermogen op te reageren.
Voorafgaand aan de reis zullen we energetische oefeningen doen, en - uiteraard - ademhalingsoefeningen. En dan op reis... een Luchtreis, vermoed ik.... Kom je ook? Gaan we samen vliegen...


Vrijdag 29 mei bij Naast de Bron, Bieleveldslaan 14, Harkstede. Start 20.00 uur, deur open vanaf 19.45 uur voor thee en wat lekkers. Entree 10 Euro. Geef je even op via FB bij Naast de Bron!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten