maandag 10 juni 2013

Een Eigentijdse Trancereis, 14 juni


Gwynn ap Nudd, de Elfenkoning. Tijdloos, en daarom altijd Eigentijds. Hij vertoeft in het Eeuwige Land, het land zonder maan, zonder zon, maar altijd met een prettig, diffuus licht, en een fijne temperatuur. Alle seizoenen zijn er tegelijk volop aanwezig. Je gaat naar de Koning der Elfen, hij die je kan laten ervaren wat werkelijk in je hart leeft, en hoe je je diepste vreugde kunt leven.

Gwynn ap Nudd heeft zijn paleis onder een heel bijzondere heuvel: de Tor bij Glastonbury/Avalon. Dit is een plek waar al meer dan tienduizend jaar mensen bijeen komen om het goddelijke te vereren in alle opeenvolgende vormen. Uiteindelijk is er een toren op gezet die gewijd is aan Lord Michael, de Aartsengel van het Zuiden en het Vuur, de Beschermer van het goede en rechtvaardige. Maar ook de Godin is hier vereerd, en druïden hebben hier hun ceremoniën gehouden. Om/op de heuvel loopt een pad in de vorm van een labyrinth. En laat het paleis van Gwynn ap Nudd nu net dezelfde vorm hebben als deze heuvel en dit labyrinth...

De energie op de Tor is zeer krachtig! Dit heb ik zelf mogen ervaren tijdens mijn inwijding als sjamaan/priesteres op de top. Eerst heb ik het labyrinth naar boven gelopen, om uiteindelijk in de gierende wind tot sjamaan geïnitieerd te worden. Het jaar daarop heb ik aan een groep sjamanistisch werkers een trancereis naar Gwynn ap Nudd gegeven op de Tor. Dit was een magische gebeurtenis.

Vrijdag 14 juni gaan jullie deze reis ook maken. Weet dat je alert moet blijven hier in dit rijk buiten tijd en ruimte: als er iets mis gaat, kan het zijn dat je er altijd blijft, of dat blijkt dat er honderden jaren zijn verstreken wanneer je terugkomt..... de magie van het Kleine Volk is oer en krachtig, en niet wat je verwachtte.
Zorg er voor dat je geen metalen voorwerpen aan of om je lichaam hebt: de Elfen kunnen hier niet tegen. Zij zien het delven van metalen als het schenden van de Moeder, namelijk...

Je bent voor het laatst dit jaar welkom op vrijdag 14 juni
 
 in het Hortus Huys aan de Grote Kruisstraat 3 in Groningen. We beginnen om 20.00 uur, en vanaf 19.45 uur ben je welkom. Kosten 10 Euro.

Alle goeds,
Maria



Geen opmerkingen:

Een reactie posten