donderdag 10 juli 2014

Super Volle Maan 12 juli: the truth will set you free!

Ik kwam dit beeld tegen op FaceBook, en vond het meteen zo mooi! De Vurige God die zich vol overgave in het Licht stort, wat een (zelf)vertrouwen, wat een overgave, wat een schoonheid!

En dat is de energie die op 12 juli en de dagen daaromheen sterk te voelen valt.
Wij gaan ons heerlijk op deze kracht afstemmen aanstaande zaterdag, hopelijk is het weer goed genoeg om deze Super Volle Maan buiten te vieren. En anders gaan we weer lekker in de studio van Naast de Bron, altijd een fijne plek. Mocht je zelf nog iets willen ondernemen waarvoor je een groepsruimte zoekt, dan kan dat daar natuurlijk altijd!

De inhoudelijke thema's van deze Volle Maan in Steenbok lijken heel praktisch, zakelijk en aards, maar als je even verder kijkt gaan ze heel wat dieper. Het is een goede tijd om je eigen zaken eens aan een objectieve, nuchtere blik te onderwerpen: hoe zit het met geld in mijn leven? Hoe gebruik ik mijn tijd? Zijn er dingen die ik steeds uitstel, of die ik wat verhul? Welke praktische stappen kan ik zetten om zo prettig mogelijk met mijn tijd, geld en energie om te gaan?
Aanstaande zaterdag is hèt moment om eens te bekijken waar je dagelijks leven actie vraagt. Ruim dat bureau gewoon even op, stuur dat mailtje waar je tegenop ziet, zeg tegen iemand wat je al lang had moeten zeggen, geef weg wat je niet nodig hebt, enzovoort. Je kunt dit juist in deze tijd, waarin de Zon in Kreeft staat, veilig en goed doen. De Kreeftenergie zorgt namelijk voor een goede bedding. Je bent veilig en geliefd, en je kunt er op vertrouwen dat alles wat je aanpakt goed zal werken.

Als je deze veiligheid en zekerheid van binnen kunt oproepen en kunt voelen, dan kun je je eigen Vurige Kracht gebruiken om de stappen of stapjes te zetten die voor jou nu belangrijk zijn. Stel je doelen, en neem ook de eerste praktische stappen om ze te kunnen verwezenlijken. Maak het concreet. Stel grenzen in tijd en ruimte, en houd jezelf daar aan. Stel desnoods een contract met jezelf op, dat je door iemand die je kent en vertrouwt mede laat ondertekenen: zo zet je je eigen stok achter de deur. Zet je Moed dus in om jezelf een kwantumsprong aan te bieden: als je concreet dingen verandert in je leven, verander jij van schrik mee! En dat is dus het 'diepere' dat zal gebeuren wanneer jij je vermijdingsgewoontes doorbreekt en iets nieuws doet: het vernieuwt jou ook, tot in je cellen en je DNA!

En dan ben ik weer bij het beeld van de Vurige God die zich in de ruimte stort, naar het Licht. Deze dagen nodigen je uit om precies dat te doen: de Vuurkracht van het Zuiden kun je nu, in de veilige bedding van Zon in Kreeft, en met de praktische ondersteuning van Maan in Steenbok, optimaal inzetten om jouw leven een kwantumboost te geven. In augustus is er weer een Super Volle Maan, en dan kun je het pad dat je nu in zult slaan bestendigen en verrijken. Wees eerlijk en integer tegen jezelf, zonder te veroordelen, en zet de nodige stappen. This truth will set you free!

We komen bij elkaar om 23.00 uur bij Naast de Bron, Bieleveldslaan 14 in Harkstede. Neem zwemkleding en een handdoek mee, en lekkers voor na afloop - vorige keer is het volgens mij een uur of drie geworden... Oh ja, en meld je even via een PB op de FBpagina van Maria Bregitta.

Tot dan!

Maria
ps: https://www.facebook.com/naast.debron voor als je nog concrete plannen hebt waarvoor je een groepsruimte nodig hebt... Nu is de tijd om je dromen in de materie te brengen..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten