dinsdag 18 februari 2014

Trancereis vrijdag 21 februari in Harkstede


Het is zover: reisbureau Inner Travel biedt de volgende ronde van je jaarreis aan!
Je kunt het overal al voelen: het wordt voorjaar...
Jawel, de krokussen bij onze overburen zijn alweer boven de grond, hier en daar bloeien al verschillende bomen, en zelfs het bloeiend hout staat op doorbreken. Er wordt volop uitgebot en ontkiemd..
Voor ons een mooie gelegenheid om de laatste rommeltjes op te ruimen opdat we kunnen laten ontkiemen wat er in ons ligt te sluimeren.

http://www.youtube.com/watch?v=oR6okRuOLc8

Klik hier maar even op, en geniet van een prachtig nummer, dat in vijf minuten geschreven is. Als je jezelf de kans geeft om dingen te laten groeien en rijpen, worden deze niet gemaakt, maar in jou/uit jou geboren. En daar gaan we het begin voor maken. Wat sluimert er in jou? Wat is er zover dat het mag groeien en ontkiemen de komende tijd? Hoe is het met jouw lentekriebels? Met jouw Liefde? Jouw Roos? Wat is er nodig om dit alles tot bloei te laten komen? Laat je trancereis het je vertellen!

Uiteraard zullen we de avond beginnen met een beroking en het aanroepen van de richtingen en de elementen. Helena zal voor het eerst op haar dwarsfluit spelen. En na een aantal voorbereidende oefeningen, waaronder weer een klankbad van Joska Soos, zullen we op reis gaan naar het zaad dat in ons klaar is om te ontkiemen, het wakker maken en belevendigen.

Voor nieuwe mensen is dit een heel goed moment om in te stappen, immers een nieuwe lente, een nieuw geluid. Schroom dus niet, en weet je welkom aan de Bieleveldslaan 14 in Harkstede. We beginnen om 20.30 uur, en vanaf ongeveer 20.00 uur ben je welkom voor een praatje en een kopje thee. Neem even sloffen en een tientje mee, dan kan de avond niet meer mis.

Wees gezegend,

Alle goeds,

Maria

Geen opmerkingen:

Een reactie posten