vrijdag 14 december 2012

Een bijzondere trancereis...



Nog een week en dan is het zo ver: 21 december 2012.
De dag waarop de Mayakalender eindigt....

Wees gerust: de wereld zal niet vergaan. Wel zijn we bezig met een enorme energetische shift, een verschuiving waarbij links rechts zal worden, onder boven, enzovoort.
Dit zal dan ook het thema worden van de avond. Vorige keer zijn we bezig geweest met het opruimen van zware energie en het stellen van doelen. Deze keer zal gaan over het concreet geboren laten worden van het Licht in jezelf. Van hieruit is alles mogelijk!

Je kunt deze week af en toe stil staan bij de vraag hoe veilig jij je voelt in je eigen duister. Hoe ga jij (letterlijk) hiermee om? Voel je je veilig in het donker, binnen of buiten? En hoe zit dat met het 'duister' in jezelf? Ben je daarmee op je gemak? Of is het iets om uit de weg te gaan, om snel het 'licht' op te zoeken?

Ieder van ons heeft duister en licht in zich. Als je vertrouwd bent met het duister, kun je het licht volledig toelaten. Want alleen uit het duister wordt het Licht geboren! Zonder ervaring van het duister is het Licht betekenisloos. We zullen dan ook eerst het duister in onszelf onderzoeken en ervaren hoe dit duister in de wereld om ons heen gespiegeld wordt. Van daaruit ga je op trancereis naar het Innerlijk Licht. En ook dit Licht wordt in de wereld om ons heen gespiegeld. We letten er alleen vaak minder op dan op het uiterlijke duister. Het innerlijk Licht en het Licht in de wereld om ons heen mogen we ervaren en uitstralen op deze bijzondere avond, samen met duizenden, zo niet miljoenen mensen die op dat moment over de hele wereld met hetzelfde bezig zijn. Er wordt gezegd dat de wereld wordt zoals we die denken. Stel je eens voor....

Ik hoop je te mogen ontmoeten, vrijdag 21 december. Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten