maandag 17 maart 2014

Trancereis 21 maart in Harkstede: nog meer Lente!

 
 
Was de luchtige lentekracht vorige keer al volop aanwezig in de vorm van aartsengel Rafaël in combinatie met de winterse aardekracht van Uriël, nu gaan we helemaal het Voorjaar in! De bomen en struiken zijn aan het bloesemen, de natuur gaat eindelijk een beetje gelijk op met het aanbieden van paaslekkernijen in de supermarkten en de vogels zijn ook al druk bezig... dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven.

In het jaar van het Paard gaat alles met wat meer kracht dan we gewend zijn, wat meer vaart. Dat vraagt dus om een losse teugel, wil je de rit goed kunnen uitzitten en daar kunnen komen waar je wezen wilt en/of zijn moet. De Lente is een uitstekende tijd om hiermee te oefenen. We zullen na wat voorbereidende oefeningen ons mee laten voeren door de 'sjamanenpaarden': de trommels. En die zullen ons verder brengen op de reis die in de winter al is aangevangen. Voor oude getrouwen een mooie gelegenheid om voort te gaan, te groeien in je reisontwikkeling. Voor nieuwe mensen een kans om eens te ervaren hoe dat is, zo'n reis op het geluid van twee sjamanenpaarden. We zullen diep en ver gaan dit keer, mee met het jaar van het Paard, het element Water, en de bruisende kracht van het voorjaar! Ontkiemen, bevruchten, prille beginnetjes... daar zal het over gaan.
Sloffen, een tientje, en een aanmelding via een PB'tje bij de FB-pagina van Naast de Bron, meer heb je niet nodig. Enjoy the ride....

Vrijdag 21 maart, start 20.30 uur, welkom vanaf 20.00 uur aan de Bieleveldslaan 14 in Harkstede, bij Naast de Bron. Wees welkom!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten