maandag 3 juni 2013

De Engelen-energie neemt toe... bijna Eigentijds Festival!


Nacht na nacht voel ik de energie toenemen. Niet alleen bij mezelf, maar het lijkt alsof er een energetisch veld aan het opbouwen is in Vierhouten. De Paasheuvel is al heel lang een plek voor idealisten, mensen die meer zien in 'samen', dan in 'ieder voor zich', die er van overtuigd zijn dat je met verbinden en hartskracht verder komt dan met isolatie en lege rede. En dat is te merken aan de plek. Mijn oom heeft hier nog met de jonge socialisten rond de Meiboom gedanst, hopend op een toekomst waarin alle mensen gelijk, gezond en gelukkig zouden zijn. Nu zullen duizenden mensen vier dagen een liefdesfeest vieren met workshops, lezingen, dans, muziek en healings.
Vorig jaar was de energie op het Healing Field erg sterk. De bomen waren heel blij met onze komst, en straalden naar hartelust geneeskracht uit. Je hoefde eigenlijk alleen maar op het veld te komen om je beter te voelen. En daar mocht ik vier dagen in vertoeven, grandioos! En dit jaar weer, samen met Mariëtta, die ook een aantal consulten voor haar rekening zal nemen.

Verder ben ik in gesprek met Searching Deer over een ritueel om het Hart te Openen. Tijdens dit Eigentijds zal het nog niet uitgevoerd worden, maar het verdient wel een bijzonder moment. Dus daar krijg je nog wel meer over te lezen! Ik verheug me nu al weer op onze hernieuwde samenwerking.

Vandaag is het een Galactische Poort Dag volgens de Tzolkin van de Maya. Dat wil zeggen dat het een dag kan zijn van vallende kwartjes, plotselinge inzichten en diepgaande transformatie. Ook is het de dag van de Blauwe Aap: een dag van onbevangenheid en zuiverheid. En zo voel ik het ook. Zo vrij, zo kristalhelder, gelukkig en open!

Ik hoop je over enkele dagen te mogen treffen op het Eigentijds Festival. En anders op de laatste trancereisavond de vrijdag erna in Groningen. Wie weet gebeuren er wonderen....

Dikke smok,
MariaGeen opmerkingen:

Een reactie posten