dinsdag 16 september 2014

Gratis open eerste bijeenkomsten Zielenspel en Trancereizen!


Het seizoen open ik dit jaar met twee gratis bijeenkomsten, gewoon, om te ervaren hoe het is:

Donderdag 25 september met een bijeenkomst Zielenspel, en

Vrijdag 26 september met een bijeenkomst Trancereizen.

Zielsontwikkeling wordt vaak gezien als een serieuze zaak, met diepgaand zelfonderzoek en veel inspanning. Maar het kan ook anders: je hebt zoveel aspecten in jezelf die er om staan te springen om aan het licht te komen, dat dit heel goed kan door middel van spel!
Via energetische, sjamanistische en speloefeningen halen we facetten van onszelf en elkaar naar boven die er wel zijn, en die ons leven beïnvloeden, maar die we ons niet zo bewust zijn. Door ze naar buiten te laten komen, ze te ervaren en ze de boodschap te laten brengen die ze met zich meedragen, voeden we onze ziel, en worden we ons steeds bewuster van deze Innerlijke Bron. Zo kom je steeds meer in contact met de prachtige diamant die jij bent!

Iedere twee weken komen we hiervoor bij elkaar op de donderdagavond, en op de 25e kun je het zelf ervaren! Je bent welkom vanaf 19.45 uur, en om 20.00 uur beginnen we met de warming-up.

Op de 26e staat bureau Inner Travel voor je klaar om je mee te nemen op een reis door de BG's - de Bijzondere Gebieden. Na een energetische, sjamanistische voorbereiding ga je lekker liggen om je mee te laten voeren op het ritme van de trommels. Zo reis je naar gebieden die boodschappen voor je hebben die je anders niet (zo eenvoudig) kunt meekrijgen. Door na afloop van de reis je ervaringen te delen verdiepen deze zich, en wordt hun betekenis rijker. Deelnemers van vorige jaren ervaren dat de reizen een krachtige invloed op hun leven hebben. Zo helpen ze bij het nemen van (soms lastige) besluiten, bij het ervaren van levensvreugde en bij de voortdurende ervaring dat we altijd en overal met de wereld om ons heen verbonden zijn.
Deze avonden zijn eens in de maand op de vrijdagavond. Je kunt per keer besluiten of je komt. En op de 26e kun je ervaren of dit iets voor jou is! Ook dan ben je welkom vanaf 19.45 uur, en om 20.00 uur begint de reis.

Kortom: je ben op beide avonden van harte welkom bij Naast de Bron, Bieleveldslaan 14 in Harkstede vanaf 19.45 uur. Stuur Naast de Bron op FaceBook even een persoonlijk bericht dat je komt, dan weten we hoeveel koffie en thee we moeten zetten, en hoeveel lekkers we erbij zullen zetten...

Wees gezegend, en wees welkom,

MariaGeen opmerkingen:

Een reactie posten