woensdag 11 december 2013

Het innerlijk licht, vrijdag de 13e... reisbureau Inner Travel


Het uiterlijk licht is goed zichtbaar, deze dagen! Kort, weliswaar, maar wat mij betreft wel heel fijn.
Aanstaande vrijdag is het weer zo ver, dan gaan we weer op reis via reisbureau Inner Travel, u aangeboden door Maria Bregitta en Helena Kala / Mariëtta (hoe dat zit kan ze dan zelf wel vertellen....), en mede mogelijk gemaakt door Naast de Bron - zo heet deze prachtige plek aan de Bieleveldslaan 14 in Harkstede nu.

Maar even zonder gekheid. Hoe staat het met jouw innerlijk licht? Straalt het nog wat, tussen Sint en Kerst door, en dan nog met alle dagelijkse dingen? Of is het even niet zo bereikbaar? Veel mensen zijn moe op dit moment, voelen zich 'niet lekker', verkouderig, keelpijn, raar hoofd, niet 'fit'. Dat is niet zo vreemd: astrologisch gezien zijn dit pittige tijden, er suist een extra komeet door ons zonnestelsel, en we zijn nog steeds in ontwikkeling na de grote energetische sprong voorwaarts van eind 2012. Het is tijd voor rust en opladen, voor inspiratie (dat letterlijk 'inademing' betekent) en het zaaien en voeden van het zaad voor de volgende jaarronde. En dat wordt allemaal een stuk makkelijker wanneer je jouw Innerlijk Licht makkelijk bereikbaar hebt, wanneer jij jouw Hartswaarheid kent en kunt uiten. En dat gaan we doen!

Je bent van harte welkom vanaf 20.15 uur, met sloffen en een tientje. Dan beginnen we om 20.30 uur met een beroking en het aanroepen van de richtingen, gevolgd door een warming-up voor de reis. Uiteraard is het dan time for take-off, en bij terugkomst staat er een lekkere kop thee op je te wachten. Tijdens de thee kunnen we onze Hartswaarheden uiten en die van de anderen ontvangen. En dan zal het wel rond 22.30 uur zijn... tijd om ons Innerlijk Licht mee de wereld in te nemen.

Je kunt je alvast voorbereiden op de avond door je te kleden zoals je er thuis, wanneer je niets hoeft en er niemand op je let, het liefst bijloopt. Dat zal ik ook doen.

Tot dan,

Dikke knuffel,

Maria



Geen opmerkingen:

Een reactie posten