zondag 21 oktober 2012

Herfst in volle gang!

Ondanks dat de temperaturen best draaglijk zijn, gaan we onverbiddelijk naar het donkerste moment en de koudste tijd toe. Onze planeet draait nu steeds verder van die heerlijke, goddelijke, ons verwarmende en in leven houdende zon vandaan, en we moeten het steeds meer hebben van de oogst van het afgelopen jaar en van het vuur en de liefde in onszelf en voor elkaar.

Wees zo lief voor jezelf en anderen als je op kunt brengen. En als je merkt dat je niet veel liefde te geven hebt op dit moment, vraag er dan om van een ander. Door liefde te delen, vermenigvuldigen we haar. Door ons liefdevol te gedragen merken we dat afscheidingen tussen ons niet zo belangrijk zijn. Liefde is, en ego's laten zich er met plezier door oplossen.

Laat dit een deel van jouw oogst zijn: dat je een oneindig reservoir aan liefde in jezelf ontdekt. Je bent een prachtig punt van bewustzijn in het grote Universum, stralend en totaal in orde! Vanuit deze oogst kun je vrijelijk geven. En vrijgevigheid ontmoet vrijgevigheid.

Geef gul, deel van harte. En vraag, want je zult gegeven worden. Geniet van de schoonheid van de herfst en al haar geschenken, en bereid je voor op de confrontatie met de dood, binnenkort (Samhain). Ook dit is - uiteindelijk - een geschenk, misschien het meest waardevolle dat je in je leven mag ontvangen.

Dikke kus,

Maria


Geen opmerkingen:

Een reactie posten