zaterdag 11 oktober 2014

Een bewogen maand - en nog meer in petto!

Ruim een maand onderweg met alle nieuwe activiteiten, en er stroomt en gebeurt zoveel, dat ik nog kortgeleden gezegd zou hebben dat ik het niet bij kan benen. Maar bijzonder genoeg gaat dat prima! Er lijkt van alles in een stroomversnelling/- versterking te zitten, inclusief ik zelf.

Een prachtige, krachtige start van de cursus Zielenspel, en een tweede keer die daar niet voor onder deed. De eerste trancereisavond voor gevorderden verliep als een energetische wervelwind, en ook deze energie is gisteravond alleen maar in kracht toegenomen. De open trancereisavond stroomde prachtig en harmonieus, ik verheug me al op de tweede keer. Steeds weer in verbinding met wat er is: de tijd van het jaar, de maanstand en stand van andere planeten, het weer, de energie van de deelnemers... het voelt heerlijk om op deze energie in te tappen, en dan te kunnen bieden wat nodig is om de individuele stromen te versterken en verbinden, zodat iedere keer weer een krachtveld ontstaat om U tegen te zeggen, en er bijzondere ervaringen plaats kunnen vinden.

En gisteren kwam daar ook nog een maanviering bovenop, geleid door mijn twee fantastische leerlinges. Helena, die inmiddels bijna aan haar initiatie tot sjamanka toe is, en haar nieuwe medeleerlinge hadden samen heel mooi gewerkt met ieders sterke kanten. Dit leidde tot een ontroerend eenvoudige en effectieve viering van de Bloedmaan, waarna we nog naar het meer gegaan zijn om de maan toe te trommelen. Ik ben nu al nieuwsgierig naar wat ze de volgende keer voor ons in petto hebben!

Het Zielenspel in het bijzonder raakt me sterk op dit moment. Ik had het voorvoeld, maar wat is het bijzonder wanneer grote mensen gaan spelen. Vorige keer hebben we onder andere touwtje gesprongen zonder touw, en dat gaat uitstekend! Iedereen weet wanneer het goed gaat, en wanneer iemand af is. Dit brengt je meteen al in je energetisch besef: door het draaien van de armen en handen van degenen die de touwtjes zogenaamd in handen hebben, kun je de energetische banen die daarmee verstuurd worden haarfijn aanvoelen/zien, om zo mee te kunnen spelen.Het spel in het bos, ja/nee zeggen vanuit je innerlijk vuur, en vanuit je Ziel bewegen op live geluid leidden tot bijzondere, inzichtgevende ervaringen en heling. Helemaal blij mee, zeker toen we als toetje nog een deeksha kregen van de gastheer en gastvrouw. Voor mij is het een waar genoegen om al mijn verschillende talenten en vaardigheden bij elkaar te laten komen in één vorm, die van het Zielenspel. Ik blijf bezig met het te ontwikkelen, en bij een volgende cursus wordt het nog beter! Die zal waarschijnlijk in januari starten, houd de blogs hiervoor in de gaten als je geïnteresseerd bent. Ik ben nieuwsgierig wie de volgende bijzondere ervaring mag hebben de komende keer.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de open trancereisavonden, daar ben je van harte welkom. Kijk even bij de agenda (in augustus gepost) wanneer je kunt komen, dan kun je gelijk aanschuiven. Het thema voor de volgende reis zal Voorouders zijn, en daar zal de reis dan ook heengaan. Onze nieuwe voorouderspecialiste zal hier ook een bijdrage aan leveren.

Tot zover, lieve mensen,

In dankbaarheid,

Maria


Geen opmerkingen:

Een reactie posten