vrijdag 10 mei 2013

Engelen op je pad - trancereisavond 17 mei in Groningen


Naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de laatste trancereis staat de avond van 17 mei in het teken van Engelen-energie. Ik heb nogal wat meegemaakt sindsdien, onder andere een nachtelijke inwijding in een droom door mijn oude leermeester Searching Deer, en bezoekjes van verschillende aartsengelen, in het bijzonder Gabriël en Raphaël. Nooit gedacht dat ik zulk vertrouwd contact met ze zou krijgen!

Ik ben dan ook heel benieuwd wat er gaat gebeuren, volgende week vrijdag. We zullen beginnen met een beroking door Mariëtta en het aanroepen van de krachten van de windrichtingen, gevolgd door energie-oefeningen om onze aura's te reinigen en te openen voor de Engelen-energie.
Daarna gaan we op reis op het ritme en de tonen van de drum. Op reis naar jouw Engel, jouw fijnste energie. Wat er dan gebeurt.... we zullen het meemaken!

Je bent weer van harte welkom op vrijdag 17 mei vanaf 19.45 uur in het Hortus Huys aan de Grote Kruisstraat 3 in Groningen. Om 20.00 uur beginnen we. Kosten 10 Euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten